Termeni si conditii

Regulament Planetariu

 

1.  Orarul de functionare al Planetariului este intre orele 15:00 si 23:00, de luni pana duminica inclusiv. 

2. Prin matineu ne referim la proiec?iile ce au loc pân? la ora 12:00.

3.  Spectacolele si lista preturilor biletelor de intrare sunt mentionate in repertoriul disponibil online si la casieria situata la intrarea in incinta cinematografului.

4.  Biletele vor fi accesibile in limita locurilor disponibile pentru fiecare spectacol in parte iar ocuparea locurilor se face in ordinea intrarii.
5.  Biletul se pastreaza pana la iesirea din Planetariu.

6.  Achizitionarea biletelor se poate face de la casierie, cu plata cash sau card sau online de pe site-ul cinemascala.ro

7. Copiii beneficiaza de reducere pe baza prezentarii certificatului de nastere de catre insotitori.

8. Elevii si studentii beneficiaza de reducere pe baza prezentarii carnetului/legitimatiei de student vizat pe anul in curs.

9. Pensionarii beneficiaza de reducere pe baza prezentarii cuponului de pensie.

10.Persoanele cu handicap grav accentuat/grav si insotitorilor acestora, beneficiaza de reducere pe baza prezentarii certificatului de handicap si a documentului de identitate.

Elevi si studenti
*copii cu varsta intre 5-10 ani au acces in functie de recomandarile de vizionare ale fiecarui spectacol in parte si insotiti de un supraveghetor adult.

Se recomanda copiilor cu varste sub 5 ani, sa nu au aiba acces in Planetariu la spectacolele nerecomandate categoriei lor de varsta ca urmare a faptului ca elementele prezentate pe parcursul proiectiilor pot produce efecte nedorite.


11.Pe bilet vor aparea data si ora spectacolului ales.

12.Sala de spectacole are un numar de 29 locuri + 2 pentru persoane cu dizabilitati locomotorii.


13. Cumparatorul biletului isi asuma responsabilitatea in cazul punerii biletului achizitionat la dispozitia unei terte parti.

14.  Planetariul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de vanzare in avans a biletelor, precum si orarul spectacolelor. In cazuri speciale, Planetariul isi rezerva dreptul de a le aduce la cunostinta in momentul aparitiei acestora. Persoanele care au achizitionat bilete in avans in aceste situatii au dreptul de a-si reprograma vizita.

15.  Planetariul nu este responsabil de obiectele lasate nesupravegheate.

16.  Orice defectiuni, deteriorari si distrugeri ale echipamentului Planetariului trebuie aduse imediat la cunostinta personalului.

17.  Vizitatorii planetariului trebuie sa citeasca regulile de siguranta si sa urmeze instructiunile personalului.

18.  Vizitatorii Planetariului nu au voie sa aiba un comportament care sa pericliteze siguranta celorlalti vizitatori si a echipamentului Planetariului. In mod special, nu au voie:
–       sa deterioreze sau sa distruga orice parte din echipamentul Planetariului
–       sa aduca animale de companie in incinta Planetariului
–       sa introduca in incinta Planetariului alcool, droguri, substante interzise sau sa intre in Planetariu sub influenta alcoolului, a drogurilor sau a altor substante interzise.
–       sa fumeze in incinta Planetariului (inclusiv tigarete electronice)
–       sa introduca in incinta Planetariului arme, explozivi sau orice alte obiecte/substante care pot provoca raniri sau daune
–       sa intre in incinta Planetariului cu biciclete, scutere, skateboarduri si alte echipamente similare.
–       sa desfasoare in incinta Planetariului activitati comerciale, campanii de publicitate sau activitati de natura politica.

19.  Persoanele aflate sub influenta alcoolului, a drogurilor, cei care au un comportament de natura sa deranjeze ceilalti vizitatori sau care constituie un pericol la siguranta vizitatorilor sau a echipamentelor din Planetariu, cei al caror comportament deranjeaza linistea publica sau incalca regulile general acceptate de comportament in locuri publice nu vor fi lasati sa intre in Planetariu/vor fi scosi din Planetariu.
20.  Grupurile organizate trebuie sa fie supravegheate de cel putin un insotitor adult.
21.  Supraveghetorii adulti sunt responsabili pentru comportamentul copiilor/elevilor de care raspund, precum si pentru eventualele deteriorari sau distrugeri intentionate aduse echipamentelor, mobilierului sau a oricaror altor elemente din Planetariu.

23.  La spectacole au acces copii cu varsta peste 5 ani, conform recomandarilor fiecarui spectacol in parte. Personalul are dreptul sa refuze intrarea persoanelor insotite de copii cu varsta sub 5 ani la spectacolele nerecomandate acestora. In cazul dubiilor privind varsta unui copil, personalul are dreptul sa ceara dovezi in aceasta privinta.

24.  Personalul are dreptul sa refuze intrarea persoanelor cu carucioare pentru copii.

25.  Biletele sunt valabile doar pentru ziua, ora si spectacolul indicate pe bilet.
26. Trebuie sa ajungeti la Planetariu cu cel putin 10 minute inainte de inceperea spectacolului.
27.  Spectacolele incep la ora indicata pe bilet.

28.  Nu este recomandata intrarea in sala dupa inceperea spectacolului. 
29.  Intrarea persoanelor dintr-un grup organizat se face pentru intreg grupul in acelasi timp, pe baza biletului fiecarui membru al grupului in parte.
30.  Nu se recomanda parasirea salii in timpul spectacolului, cu exceptia situatiilor de urgenta. Parasirea salii inseamna ca vizitatorul si-a incheiat participarea la spectacol, iar acesta nu va putea reveni in sala.

31.  Este interzisa intrarea in sala cu bauturi alcoolice.

32.  Este interzisa inregistrarea de imagini si sunete pe parcursul spectacolelor.
33.  In timpul spectacolelor, toate dispozitivele electronice (telefoane mobile, laptopuri, camere video, tablete etc.) trebuie oprite. Planetariul nu este responsabil pentru defectiuni aparute din cauza ignorarii acestei reguli.

34.  Este interzisa atingerea echipamentului tehnic si electronic din sala Planetariului.
35.  Persoanele care deranjeaza vizionarea – cu dispozitive ce emit lumina, prin emitere de zgomote sau orice alte metode prin care deranjeaza – vor fi scoase din sala fara dreptul de a li se restitui contravaloarea biletului.
36.  In timpul spectacolelor, luminile sunt stinse, iar in sala este complet intuneric.
37.  Spectacolele prezentate contin numerosi stimuli vizuali si auditivi de intensitate ridicata, care pot fi nerecomandati persoanelor ce sufera de anumite afectiuni medicale (de ex. epilepsie). Participarea la spectacol va fi in intregime pe propria raspundere a vizitatorului. Planetariul nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul unor probleme de sanatate cauzate de o astfel de participare.
38.  Intrarea in planetariu este supravegheata de camere video.

39.  In cazul unui pericol iminent la adresa sanatatii sau a vietii vizitatorilor, Planetariul isi rezerva dreptul de a intrerupe imediat spectacolul.
40.  Biletele achizitionate nu pot fi returnate.

41.  Daca un spectacol este amanat sau anulat din motive tehnice, este posibil (in functie de numarul locurilor disponibile) sa primiti acces la un alt spectacol la alegere, la casierie, doar in baza prezentarii biletului achizitionat.

42.  Daca un spectacol a fost intrerupt din motive tehnice, dar acestea au fost remediate in cel mult 15 minute si spectacolul a fost reluat, atunci evenimentul nu va fi considerat ca fiind anulat.

43.  Daca intarziati la spectacol, nu sunteti indreptatit la returnarea contravalorii biletului sau la schimbarea biletului cu un bilet pentru un alt spectacol.
44.  Nu este posibila schimbarea datei biletului sau a schimbarii biletului cu un bilet pentru un alt spectacol, cu exceptia situatiilor mentionate in prezentul regulament, respectiv daca un spectacol este amanat sau anulat din motive tehnice.
45.  Prezentul regulament este disponibil online pe site-ul cinemascala.ro, precum si la casierie si la Planetariu.

46.  Vizitatorii sunt obligati sa citeasca prezentul regulament.

47.  Nerespectarea prezentelor reguli pot duce la scoaterea persoanei care incalca regulile din incinta Planetariului. In astfel de cazuri, persoana respectiva nu are dreptul la returnarea contravalorii biletului.

48.  Planetariul are dreptul de a modifica prezentul regulament. Modificarile vor fi publicate online pe site-ul cinemascala.ro, precum si la casierie si la Planetariu.

49.  Prin achizitionarea biletului sunteti de acord cu termenele si conditiile inscrise in prezentul regulament.

 

In cazul inchirierii planetariului

50. Locatarul se obliga sa pastreze integritatea spatiului inchiriat si sa se incadreze in intervalul orar pentru care a inchiriat spatiul (sala).

51. Echipamentul tehnic va fi exploatat doar de catre sau in prezenta personalului calificat al planetariului.

 

 

Va multumim pentru luarea la cunostinta a regulamentului si pentru intelegere!

 

 

 

 

Regulament cinema Scala

 

Pentru ca sunteti importanti pentru noi si dorim ca experienta dumneavoastra la Cinema Scala sa fie placuta, lipsita de incidente nedorite, si in conditii de deplina siguranta si igiena, am conceput un set de reguli care se aplica tuturor clientilor.

Prezentul regulament are scopul de a asigura functionarea cinematografului Scala, intr-un mediu placut, prin respectarea atat a legislatiei in vigoare cat si a clientilor, vizitatori ai cinematografului. Regulamentul cuprinde norme de conduita, obligatorii de a fi respectate, pentru buna desfasurare a activitatii cinematografului Scala.

Inainte de a achizitiona bilete pentru filmele care ruleaza in cadrul cinematografului si planetariului nostru, va rugam sa va familiarizati cu prezentul regulament.

Se considera ca prin achizitionarea biletului confirmati ca sunteti complet familiarizati, ati inteles, sunteti de acord si va obligati sa respectati Regulamentul de functionare al Cinematografului Scala.

Cinematograful Scala isi rezerva dreptul de a modifica sau retrage acesti termeni, reguli sau oferte fara un preaviz prealabil.

IN INCINTA CINEMATOGRAFULUI SUNT INTERZISE URMATOARELE :
1. Fotografierea sau filmarea.
2. Fumatul, inclusiv folosirea dispozitivelor de tip tigara electronica.
3. Accesul cu bagaje voluminoase.
4. Accesul cu produse alimentare sau bauturi care nu sunt procurate de la barul cinematografului.
5. Folosirea dispozitivelor electronice, in salile de spectacol, in timpul rularii filmelor.
6. Accesul cu animale.
7. Accesul cu arme.
8. Degradarea in orice mod a mobilierului (inclusiv statul cu picioarele pe scaune).
9. Accesul in spatii ce sunt marcate ca fiind restrictionate accesului persoanelor neautorizate.

10. Deranjarea sau perturbarea spectatorilor.

11. Accesul cu biciclete, trotinete, triciclete, patine cu rotile, role, skateboarduri, hoverboarduri etc. in incinta cinematografului. Singurele cazuri admise sunt carucioarele pentru copii si scaunele cu rotile utilizate de persoane cu dizabilitati.

12. Discutiile si orice alte activitati in salile de cinema care deranjeaza sau pot deranja pe ceilalti clienti in timpul vizionarilor (lovind si impingand scaune, fosnet, vorbind pe telefoane mobile, redare de inregistrari video sau sonore, cantatul, alergatul, urcatul, saritul etc.).

13. Accesul in spatiile restrictionate publicului, urcarea pe scena inainte, in timpul sau dupa terminarea proiectiilor, atingerea ecranului sau echipamentelor pentru proiectii.

14. Eliminarea deseurilor in alte locuri decat cele din zonele desemnate.

Intrarea si sederea in cinematograf a persoanelor cu imbracaminte indecenta sau aspect neigienic sau neingrijit.

15. In cazul incalcarii uneia dintre regulile prezentate in prezentul regulament, veti fi obligat sa parasiti incinta cinematografului fara a va fi returnata contravaloarea biletului sau a produselor cumparate. Ne rezervam dreptul de a lua orice alta masura necesara (interdictie sau actiuni legale) pentru a preveni incalcarea regulilor.

ALTE REGULI SI ASPECTE:

1. Accesul in salile de cinema va fi permis pe baza biletelor cumparate la casele de bilete din incinta cinematografului si de pe site-ul cinemascala.ro. In plus, clientul este obligat sa prezinte biletul in format tiparit/electronic referentului sau oricarei persoane desemnate in vederea verificarii veridicitatii biletului inainte de intrarea in sala de cinema.

2. Accesul spre sala de cinematograf se face doar cu 10 minute inainte de inceperea spectacolului. Din respect pentru clientii din sala, dupa ora de incepere a spectacolului, ora inscrisa pe bilet, accesul in sala mai este permis timp de doar 15 de minute. De asemenea, cumpararea de bilete la un spectacol, este posibila doar pentru inca maxim 15 minute dupa ora de incepere.

3. Inainte de a parasi punctul de vanzare va rugam asigurati-va ca datele imprimate pe biletele primite corespund cerintelor dumneavoastra. Nu se accepta plangeri ulterioare!

4. Biletele la film si produsele cumparate de la barul cinematografului nu pot fi schimbate si/sau returnate dupa tiparirea chitantei fiscale.

5. Va rugam verificati restul banilor primiti, inainte de a parasi casa de bilete/barul.

6. Clientul declara si garanteaza ca orice bilete cumparate sunt doar pentru uz personal si ca nu sunt achizitionate ca parte a oricarei forme de afaceri sau de activitate comerciala in care urmeaza sa fie revandute.

7. Un spectacol va fi anulat daca inainte cu 10 minute de ora de incepere nu a inregistrat niciun bilet vandut.

8. Este obligatorie respectarea locurilor inscrise pe biletele de intrare.

9. Rezervarile se anuleaza automat din sistem, cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului, in cazul in care acestea nu au fost achitate.

10. Ne rezervam dreptul de a refuza vanzarea de bilete si de a nu permite accesul in cinematograf persoanelor sub influenta alcoolului sau a unor substante stupefiante si persoanelor ce cauzeaza tulburarea linistii publice. De asemenea, pastrarea unui comportament fizic/verbal civilizat si adecvat este obligatorie pe parcursul prezentei in cinematograf. Persoanele cu un comportament inadecvat (antisocial, agresiv, deranjant, etc.) vor fi nevoite sa paraseasca incinta cinematografului fara returnarea contravalorii biletelor.

11. Este obligatorie pastrarea bonurilor fiscale si a biletelor de intrare la film pe toata durata prezentei in cinematograf. Persoanele gasite fara bilet, sau cu bilet ce nu este valabil la spectacolul la care participa, vor fi obligate sa paraseasca cinematograful fara returnarea contravalorii eventualelor bilete platite. Biletele deteriorate, pierdute sau considerate furate, nu pot fi inlocuite.

12. Durata unui spectacol este alcatuita din durata propriu-zisa a filmului, la care se adauga pana la maxim 15 minute de trailere de filme si/sau reclame. Trailerele ce ruleaza in cadrul cinematografului pot promova filme cu audienta diferita (inclusiv superioara) filmului pentru care s-a achizitionat biletul.

13. In cazuri exceptionale, programul de filme tiparit poate suferi modificari. Pentru programul actualizat consultati panourile electronice din incinta cinematografului sau site-ul cinemascala.ro

14. Fiecare bilet da dreptul titularului sau la o singura vizita si numai pentru vizionarea filmului marcat pe bilet, la data si in orele specificate pe acesta si in sala de cinema desemnata de Cinema Scala pentru acea vizionare. Durata vizitei clientului in sala de cinema este limitata la durata vizionarii. Imediat dupa incheierea vizionarii, clientul este obligat sa paraseasca sala de cinema chiar daca acesta are bilet pentru vizionarea imediat urmatoare, in aceeasi sala de cinema. In astfel de cazuri, clientul trebuie sa paraseasca sala de cinema dupa primul film si sa urmeze procedura de intrare in sala de cinema  pentru vizionarea celui de-al doilea film.

15. Va rugam verificati cu atentie clasificarea filmului inainte de a opta pentru vizionarea acestuia. Audienta filmului trebuie sa corespunda varstei dumneavoastra.

AG-Audienta generala.
AP12-Acordul parintilor pentru copiii sub 12 ani.
N-15-Nerecomandat sub 15 ani.
IM-18-Interzis Minorilor.

16. Cinema Scala nu poarta nicio responsabilitate pentru clasificarea filmului. Fiecare client adult decide pe cont propriu si pentru copiii sai, in cazul in care o astfel de decizie este permisa, daca vizioneaza un anumit film, tinand seama de regulile speciale pentru accesul la vizionarea de filme a persoanelor cu varsta sub 18 ani.

17. Accesul clientilor la vizionari este permis de Cinema Scala in conformitate cu clasificarea filmelor si limitarile rezultate din aceasta. Daca un client a achizitionat un bilet pentru o vizionare la care clientul nu are dreptul de acces din cauza categoriei filmului facuta de catre CNC si a varstei clientului iar acest acces este refuzat, Cinema Scala nu va rambursa clientului pretul biletului, nici nu va inlocui biletul pentru o alta vizionare si nici nu va plati nicio compensatie clientului. In momentul cumpararii biletului, responsabilitatea pentru respectarea acestor clasificari de catre public revine exclusiv clientului care cumpara biletul.

18. Cinema Scala are dreptul de a refuza accesul la o vizionare a oricarui client care trebuie sa fie insotit, dar insotitorul lipseste sau care nu indeplineste criteriile stabilite in prezentele reguli, indiferent daca aceste persoane au achizitionat bilete pentru vizionarea la care solicita sa participe.

19. Fiecare persoana cu varsta cuprinsa intre 0+ luni si 18 ani care participa la o vizionare in Cinema Scala ar trebui sa cumpere un bilet, indiferent daca o astfel de persoana foloseste un loc in sala de cinematograf pentru a viziona filmul sau sta pe scaunul parintelui/insotitorului. Persoanele cu varsta de pana la 18 ani pot beneficia de o reducere la pretul obisnuit al biletului.

20. In cazul reducerilor pentru elevi/studenti, aceasta calitate trebuie dovedita prin prezentarea unei legitimatii sau carnet vizate pe anul scolar in curs. In caz contrar, reducerea nu se va acorda. In cazul persoanelor posesoare de certificate de handicap cu grad accentuat/grav si insotitorilor acestora, numarul de bilete gratuite acordate va fi limitat la 2 bilete/film/persoana. Biletele vor fi acordate in ordinea ridicarii de la casele de bilete, in limita locurilor disponibile in sala. Biletele gratuite se acorda in baza prezentarii catre casier a certificatului de handicap si a unei copii a cartii de identitate a detinatorului certificatului de handicap. Situatia curenta a numarului de bilete acordate, poate fi aflata la casele de bilete. ® se supune legii 448 din 06.12.2006, republicata si actualizata, privind protectia si promoavarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati.

21. Reducerea se aplica tuturor pensionarilor, la prezentarea unei dovezi valabile a calitatii de pensionar a persoanei respective.

22. Documentele mentionate anterior pentru categoriile care beneficiaza de reduceri vor fi prezentate personalului Cinema Scala exclusiv in scopul verificarii dreptului la reducere. Cinema Scala nu retine, inregistreaza, copiaza sau stocheaza sub nicio alta forma documentele prezentate.

23. Acumularea sau impartirea (sharingul) reducerilor nu este posibila. Daca o persoana indeplineste simultan mai multe conditii de reducere (de exemplu, clientul este atat pensionar, cat si persoana cu dizabilitati), persoana respectiva are dreptul la o singura reducere, in functie de categoria la care doreste sa fie clasificata (in exemplul de mai sus clientul are dreptul sa cumpere fie un bilet redus pentru un pensionar, fie un bilet redus pentru o persoana cu dizabilitati).

24. Sunteti direct raspunzatori in eventualitatea unor reactii adverse cauzate de imagini si sunete produse in timpul vizionarii filmului ales de dumneavoastra.

Cinema Scala nu este responsabila si nu ofera nicio garantie cu privire la continutul filmelor, la valoarea lor artistica sau daca apartin unui anumit gen sau daca sunt potrivite pentru copii, femei insarcinate, persoane in varsta si persoane cu boli de inima sau alte boli. Unele filme folosesc lumini stralucitoare, intermitente, modele vizuale si/sau imagini care pot provoca disconfort si/sau convulsii celor cu epilepsie fotosensibila. Clientii sunt obligati sa verifice inainte de vizionare si sa se asigure ca vizionarea se potriveste lor si celor care ii insotesc si nu dauneaza starii lor de sanatate.

 

25. Telefoanele mobile trebuie oprite sau pastrate pe modul silentios pe toata durata spectacolului si nu pot fi utilizate in acest timp, deoarece lumina de fundal ii poate deranja pe ceilalti clienti.

26. Parintii sau tutorii sunt direct responsabili pentru comportamentul minorilor pe toata durata proiectiei de film. Prin urmare, acestia au obligatia de a asigura linistea si ordinea in sala.

 

27. Spectatorii au obligatia de a sta asezati pe scaune pe toata durata proiectiei.

 

 

28. Clientii au obligatia de a se supune in incinta cinematografului indicatiilor personalului cinematografului si/sau a subcontractantilor acestuia in situatii de urgenta (ex.: atentat, incendiu, cutremur, etc).

 

29. Clientii au obligatia de a se supune in incinta cinematografului indicatiilor personalului cinematografului si/sau a subcontractantilor acestuia cu privire la utilizarea cailor de evacuare/acces.

 

30. Clientii au obligatia sa semnaleze orice problema ce tine de serviciile cinematografului personalului autorizat sau sa consemneze in registrul de sesizari si reclamatii si sa nu incerce remedierea acesteia personal.

 

31. Cinema Scala nu este raspunzatoare pentru obiectele uitate, pierdute sau considerate furate in incinta cinematografului.


32. Vizionarea filmelor in sala mare de cinema in format 3D presupune folosirea unor ochelari speciali 3D pasivi, ochelari ce se achizitioneaza separat de la desk-barul (zona de popcorn) cinematografului. Refolosirea ochelarilor pentru mai multe vizionari de film poate rezulta in diminuarea calitatii percepute a imaginii. Recomandarea este ca fiecare pereche de ochelari 3D sa fie tratata ca fiind de unica folosinta. Nu ne asumam raspunderea pentru ochelarii 3D ce nu sunt achizitionati din cadrul cinematografului nostru.

 

33. Vizionarea filmelor in sala mica de cinema in format 3D presupune folosirea unor ochelari speciali 3D activi, ochelari ce se achizitioneaza separat de la desk-barul cinematografului. Refolosirea ochelarilor pentru mai multe vizionari de film poate rezulta in diminuarea calitatii percepute a imaginii. Recomandarea este ca fiecare pereche de ochelari 3D sa fie tratata ca fiind de unica folosinta. Nu ne asumam raspunderea pentru ochelarii 3D ce nu sunt achizitionati din cadrul cinematografului nostru.

 

34. Cinematograful nu poarta nicio responsabilitate pentru calitatea serviciului 3D in cazul in care clientul decide sa vada filmul cu proprii ochelari 3D, care nu au fost achizitionati de la Cinema Scala sau au fost refolositi.

In cazul proiectiilor 3D, in sala mica de cinema se folosesc ochelari activi. Acesti ochelari sunt furnizati spectatorilor la intrarea in sala si trebuie predati personalului dupa incheierea vizionarii.

 

35. In situatii exceptionale, un spectacol de film poate fi anulat din motive tehnice sau de alta natura, fara o notificare prealabila. In aceasta situatie, contravaloarea biletelor achizitionate la respectivul spectacol nu va fi returnata, insa se va permite accesul la un spectacol similar la alegerea clientului in limita locurilor disponibile in urmatoarele 90 de zile.

36. Filmele proiectate in Cinema Scala sunt rezultatul eforturilor a sute de oameni si sunt protejate de legea drepturilor de autor. Pentru a le proteja drepturile si munca, este strict interzisa utilizarea camerelor video si a oricarui alt dispozitiv de inregistrare, filmare sau difuzare in timpul vizionarilor de film in salile de cinema. In cazul in care se identifica un client care filmeaza/inregistreaza in sala de cinema, i se va cere sa stearga materialul filmat/inregistrat si va fi invitat sa paraseasca sala de cinema. Cinema Scala nu va rambursa clientilor care au plecat sau au fost obligati sa paraseasca cinematograful din motivul mentionat anterior, pretul biletului sau pretul celorlalte servicii utilizate de acestia si nici nu le va plati nicio compensatie de niciun fel. In cazul in care clientul caruia i s-a cerut sa paraseasca cinematograful a cauzat daune de orice fel catre Cinema Scala din cauza unor astfel de acte, Cinema Scala poate solicita despagubiri de la clientul respectiv.

 

37. Cinema Scala nu va fi raspunzatoare daca, din orice motiv, site-ul sau web nu este disponibil pentru orice perioada. Accesul la site poate fi suspendat temporar pentru lucrari de mentenanta sau revizii tehnice in orice moment si fara notificare prealabila. Cinema Scala va fi scutit de orice raspundere pentru actele, omisiunile si conduita oricaror utilizatori terti si/sau hackeri, daca este cazul.

 

38. Cinema Scala nu isi asuma nicio raspundere pentru actiunile si/sau comportamentele inadecvate ale clientilor sai impotriva altor clienti si a tertilor care au patruns in cinematograf prin incalcarea prezentului regulament.

 

39. Cinema Scala va tine un registru de propuneri.Reclamatiile si propunerile pot fi depuse in timpul programului de lucru la cinematograf si/sau prin email la cinemascala@gmail.com. Reclamatiile intarziate cu privire la o problema in curs care poate fi verificata pe loc nu vor fi luate in considerare.

 

 

40. Va aducem la cunostinta ca incinta cinematografului si imprejurimile acestuia sunt dotate cu echipamente de inregistrare audio-video cu circuit inchis in scopul protejarii clientilor, angajatilor si a bunurilor.

 


41. In cazul achizitionarii/rezervarii de bilete, numarul locurilor ramase libere pe rand, ulterior alegerii pozitionarii locurilor dorite in sala, nu poate fi mai mic de 2 (doua), exceptie facand situatia cand se achizitioneaza/rezerva intreg numarul de locuri disponibile pe respectivul rand sau locul ramas liber se afla la marginea randului.


 

 

 

 

In cazul inchirierii salilor de cinema

47. Locatarul se obliga sa pastreze integritatea spatiului inchiriat si sa se incadreze in intervalul orar pentru care a inchiriat spatiul (sala).

48. Echipamentul tehnic va fi exploatat doar de catre sau in prezenta personalului calificat al cinematografului.

 

Va multumim pentru luarea la cunostinta a regulamentului si pentru intelegere!